Hundetræning

I Nordsjælland

Hos Hjertehund tilbyder jeg holdtræning i Agility, Hverdagslydighed, Hvalpetræning, Snudearbejde, Tricks og Frisbee.
At gå til på holdtræning er ikke kun vigtig for at din hund lærer sit og dæk. Det er endnu mere for at din hund lærer at omgåes andre hunde, og stadig have lyst til at gøre, hvad du beder den om. At gå til hundetræning er motiverende for at fortsætte med at indlære nye øvelser til dig og din hund, som vil styrke jeres samarbejde og give jer den optimale hverdag sammen.

Klik på et af emnerne herunder, for at læse mere.

Agility-træning holder din hund aktiv.

Agility er en hundesport der handler om at løbe en forhindringsbane i rækkefølge, på tid. Agilityløb (konkurrencer) er delt op i lille, mellem og stor størrelse, og begynder, let øvet og øvet i niveau. Agility er for alle sunde og raske hunde.

Træningsholdene er delt op i begynder, let øvet og øvet. Babyer (Hvalpe/unghunde under 12 mdr) kan træne med på almindelige hold, med hensyn. Der er typisk 2-4 hunde på 1 hold og der er kun 1 hund på banen af gangen. Vi går op i at sætte hunden op til succes og derfor træner vi ofte i snor i starten, hvis hunden har tildens til at løbe væk.

For mig er det vigtigt, at vi sørger for en høj succesrate og derfor træner vi forhindringerne hver for sig, før vi gradvist sætter dem sammen til mindre sektioner og baner.

Generelt om træningen

Jeg bruger rigtig meget film i undervisningen, og alle film bliver uploadet til facebook gruppen Hjertehund Agility Gruppe, hvor i også kan følge med i de andres træning. Det er en åben gruppe, som i kan dele videoerne fra direkte. Hvis i IKKE ønsker at bruge videoer af jer, så undlader vi selvfølgelig dette.

Jeg tilbyder ikke prøvetimer i agility, da alle tingene skal indlæres over nogle gange, før det kan sættes sammen til større baner. Så man kan ikke finde ud af om agility er noget for sig selv og sin hund, på kun 1 træning. Mine hold er af 6 gange og man bruger typisk 1-2 træningsperioder til at finde ud af, om agility er noget man vil fortsætte med fremover 🙂

På mine hold er alle hunderacer velkomne, i alle aldre, dog med forudsætning af at de er sunde og raske. Hvalpe træner basistræning med lave spring og tunneller, til de er ca 1 år. Men bare rolig, der er nok at lære 😉
Som udgangspunkt træner alle begyndere i en sporline, som jeg holder styr på under træningen. Det gør vi til dels for at lære hunden at holde fokus, selvom der er andre hunde, men også for at lære hunden ikke at smutte væk, når vi løber agility. De fleste hunde trapper ned på snoren i løbet af 1-3 træningsperioder og kan derefter løbe agility uden snor.

Rally lydighed

En forhindringsbane med ca 15 skilte, der har hver et trick eller en lydighedsøvelse, der skal udføres korrekt. Denne sport er nok den nemmeste at træne hjemme og giver stor variation i træningsøvelser.

Hvalpehold

Hvalpehold for hvalpe op til 6 mdr, med ejere der ønsker at komme igang med at træne – Også hjemme!
Du lærer om socialisering, hundeleg, hverdagslydighed, aktiveringsøvelser, metoder, vaner, indkald mm.

Hoopers

Hoopers er en forhindringsbane, der minder om agility – Men i Hoopers handler det om fjerndirigering, og hunden skal derfor sendes til forhindringerne på afstand – Her trænes selvstændighed og lydighed på højt niveau!

Tricks

På trickholdene er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad vi lærer vores hunde. At gemme sig i en kuffert, lyne vores lynlås ned, rydde op, krydse poter, sjippe kunne være idéer. 🙂 Vi træner både individuelt og fællesøvelser på trickholdene, og jeg hjælper jer hver især.

Frisbee

Frisbee er en hundesport specielt for de aktive hunde, der elsker legetøj. Her træner vi både kast, men også tricks, så det kan kombineres. Frisbee undervisning foregår pt kun via enetimer.

Tilmeld dig herunder

DMWYD Hvalpehold 1

Fredage kl 15.05-15.55
Datoer
12/4, 26/4, 3/5, 17/5, 24/5, 31/5

1250kr inkl 1 stk DMWYD diplom* (Værdi 350kr)

*Forudsætter bestået prøve i holdperioden

Udfyld formularen herunder for at tilmelde dig til et hold.

Betingelser
  • Forinden opstart modtager du information på den indtastede email adresse.
  • Ved tilmelding optager du en eventuel ledig plads – tilmelding er derfor økonomisk bindende, også selvom du bliver forhindret!
  • Betaling skal ske forud for første træningsdag.
  • Al træning foregår på eget ansvar, og hjertehund kan således ikke stilles til ansvar for eventuelle skader eller ulykker der måtte forekomme ifbm. træningen.
  • I tilfælde af at Hjertehund må aflyse en træning, flyttes det til en anden dato, der ikke med garanti er på samme ugedag eller tid, som den oprindelige træning.
  • Er du tilmeldt et hold inkl prøve/diplom, kræver det at du består prøven inden holdets afslutning.
  • Løbetidshunde skal bære løbetidsbukser på agilitybanen.
  • Det er ikke tilladt at sende andre personer med hunden til træning, end de der normalt kommer.

“Jeg har fornyligt skiftet træner til Michelle. Jeg så forbedringer fra det første øjeblik Michelle begyndte at rette på mig, hun er super god til at se hvad der lige skal ændres en lille smule hos ejeren for at give kæmpe forandring hos hunden. Jeg ser også forandringer hos de andre hunde på holdet. Min hund og jeg er super glade og der er ingen chance for at vi skifter træner igen.”

Martin

“Tumi og jeg er lige begyndt på hverdagslydighed. Vi har før gået på hvalpekurset. Vi elsker at komme til træning, og får rigtigt meget ud af det. Selv på dage, hvor en hvalp på 4½ måned aldeles ikke kan koncentrere sig, får vi liiiige prøvet en ting eller to, som vi kan arbejde videre med hjemme. Michelle er altid positiv, og altid klar med hjælp og gode råd. Vi er helt sikkert at finde på flere af hendes hold ”

Tove

“Min hundebasse er blevet så dygtig til mange ting efter vi startede træning hos Michelle. Nu kan hun dækkes eller sittes af, imens jeg går ud på folden og henter heste, LANGT fra hende. Selv når der kommer cyklister eller løbende forbi hende, bliver hun hvor jeg har sat/dækket hende af  Noget hun før havde rigtig svært ved, hun er jo hyrdehund.”

Trine